וריאציה בשרית לסושי מנת אירוח מיוחדת, צבעונית וטעימה

 אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות ,מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
  2. פורסים את נתחי הסינטה למשטח ישר על נייר פרגמנט ,ממלאים במלית ויוצרים רול מאורך ,מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ,מקפיאים למשך כ שעה ,מטגנים על מחבת במעט שמן זית ,פורסים ומגישים על צלחת מאורכת מטפטים מעל סילאן ושברי פיסטוק גרוסים.

בתאבון,
שף גיא פרץ
קרדיט צילומים : בועז לביא

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה)
400 גר סינטה מיושנת פרוסה בעובי 3 מ"מ
4 כפות פיסטוק קלוי גרוס
2 כפות סילאן
חצי כפית נענע קצוצה
רבע כפית גינגר כתוש
4 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
קורט קינמון
2 כפות שמן זית ועוד 3 לטיגון הרולים

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament