ערכים תזונתיים למנה

אנרגיה: 287 קלוריות
חלבונים: 15 גרם
פחמימות: 40.8 גרם
שומנים: 3.5 גרם
ברזל: 1.5 גרם
סידן: 47.3 מ"ג
כולסטרול: 30 מ"ג
סיבים: 3.75 גרם

אופן הכנה

  1. מבשלים את בשר העגל יחד עם ירקות השורש ובצלי השאלוט בציר בקר למשך שעתיים וחצי.
  2. מוסיפים את האספרגוס והסילאן, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן שבגב השקית.

אופן הגשת המנה

  1. מניחים את הקוסקוס בצלחת עמוקה ומעליו יוצקים את התבשיל.

המתכון באדיבות יואב בר, שף מסעדת מאראבו

חומרים

200 גר' קוסקוס רגיל מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
200 גר' בשר עגל חלב חתוך לקוביות
100 גר' גזר חתוך לקוביות
100 גר' שורש סלרי חתוך לקוביות
2 בצלי שאלוט
צרור אספרגוס טרי חתוך דק
כוס ציר בקר מצומצם
כף סילאן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
title-ornamentמתכונים נוספים של יואב ברtitle-ornament