אופן הכנה

  1. בסיר גדול לסגור את השוקיים והכבדים במעט שמן חם ולהוציא מהסיר.
  2. באותו הסיר לסדר את פרוסות הבצל ומעליהם העגבניות והשום,
  3. מעל הירקות לסדר את הבשר ומעליו את חאורז ,לפזר את התבלינים ולצקת את המים.
  4. מביאים לרתיחה,מכסים בנייר אפיה ועליו נייר אלומיניום ומבשלים על אש קטנה כ-3 שעות.

בתאבון,
ד"ר רני פולק- הדסה אופטימל

 

 

חומרים

6 שוקי עוף
4 בצלים
3 עגבניות
10 שיני שום
1 חבילת קוסקוס מלא
3 מקלות קינמון
2 כפות בהראט
2 כפות כורכום
500 מ"ל מים
title-ornamentמתכונים נוספים של ד"ר רני פולקtitle-ornament