ערכים תזונתיים למנה

אנרגיה: 273 קלוריות
חלבונים: 9.5 גרם
פחמימות: 57.3 גרם
שומנים: 0.6 גרם
ברזל: 2.5 גרם
סידן: 51.6 מ"ג
כולסטרול: 0 מ"ג
סיבים: 7 גרם

אופן הכנה

  1. הכנת הקוסקוס על פי הוראות ההכנה של היצרן (המצויות בגב השקית).
  2. לערבב את הקוסקוס עם העדשים המבושלות.
  3. הכנת ירקות הקונפי: מתבלים את הירקות ב-2 כפות שמן זית, צרור טימין, מלח ופלפל.
  4. מוסיפים כוס ציר ירקות ומכסים בנייר פרגמנט ונייר אלומיניום.
  5. אופים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות כ-20 דקות

אופן הגשת המנה

  1. מניחים את תבשיל הקוסקוס והעדשים בצלחת, ומעליו מפזרים את ירקות הקונפי.

המתכון באדיבות יואב בר, שף מסעדת מאראבו

חומרים

200 גר' קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
100 גר' עדשים שחורות מבושלות
100 גר' גזר קונפי חתוך לקוביות
100 גר' דלעת קונפי חתוך לקוביות
100 גר' קונפי ארטישוק ירושלמי
100 גר' קונפי שאלוט
20 גר' שום קונפי
צרור אספרגוס טרי חתוך דק
כף שמן זית
צרור טימין
כוס ציר ירקות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
title-ornamentמתכונים נוספים של יואב ברtitle-ornament