אופן הכנה

  1. שופכים את תוכן שקיות הקוסקוס לתוך קערה גדולה, מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, 1/2 כפית מלח, 3 כפות שמן זית ו-2 כפות החמאה. מערבבים היטב ומכסים במגבת למשך 10 דקות.
  2. קולים את כל שאר הרכיבים למעט הסוכר, הצימוקים והחמוציות.
  3. את הצימוקים והחמוציות משרים ב-1/4 כוס מים.
  4. מערבבים שוב ומוסיפים את כל שאר הרכיבים.
  5. מערבבים הכול, וזהו.
  6. להכנת שקית קוסקוס אחת יש להשתמש בחצי מהחומרים.

בתאבון,
ד"ר רני פולק- הדסה אופטימל

 

 

חומרים ל-15 מנות

2 שקיות קוסקוס מלא מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
2 כפות חמאה
2 כפות אגוזי מלך
2 כפות סוכר חום
2 כפות קוקוס
1 כפית קינמון
3 כפות גרעיני חמניה
3 כפות גרעיני דלעת
3 כפות צנובר
3 כפות שומשום מלא
3 כפות שומשום לבן
3 כפות שבבי שקדים
3 כפות צימוקים
3 כפות חמוציות
title-ornamentמתכונים נוספים של ד"ר רני פולקtitle-ornament