ערכים תזונתיים למנה

אנרגיה: 437 קלוריות
חלבונים: 35 גרם
פחמימות: 50.3 גרם
שומנים: 10.7 גרם
ברזל: 2.8 גרם
סידן:כ 44 מ"ג
כולסטרול: 48 מ"ג

אופן הכנה

  1. את המלפפונים, הבצל, הנענע והפטרוזיליה מערבבים עם 1 כף שמן הזית, המלח והפלפל.
    ומערבבים הכל עם הקוסקוס המלא (שהוכן מראש לפי הוראות היצרן שבגב השקית).
  2. ממלאים את פרוסות הסינטה בתערובת ומגלגלים.

אופן הגשת המנה

  1. וצקים את האיולי במרכז הצלחת
  2. מניחים את הבשר מעל האיולי
  3. מוסיפים מסביב את מיץ העגבניות
  4. מקשטים עם עגבניות שרי חצויות.

המתכון באדיבות יואב בר, שף מסעדת מאראבו

חומרים

200 גרם קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
12 פרוסות דקות של בשר סינטה נא, בנות 30 גר' כל פרוסה
3 מלפפונים קצוצים דק לקוביות
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
נענע
פטרוזיליה
כף שמן זית
אשכול עגבניות שרי
מיץ מעגבניות טריות סחוטות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
כף איולי חרדל
title-ornamentמתכונים נוספים של יואב ברtitle-ornament