ערכים תזונתיים למנה

אנרגיה: 590 קלוריות
חלבונים: 38.7 גרם
פחמימות: 43.5 גרם
שומנים: 29 גרם
ברזל: 2.5 גרם
סידן: 130 מ"ג
כולסטרול: 102 מ"ג
סיבים: 2.6 גרם

אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שבגב השקית.
  2. מקפיצים את העגבניות בשמן זית במחבת חמה; מוסיפים 2.5 כוסות ציר דגים או מים חמים, קוסקוס, כף שמן זית, פרמזן (לפני ההגשה) ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים כדקה.
  3. את הדגים צורבים במחבת חמה עם שמן זית על הצד של העור כ- 2 דקות והופכים לעוד דקה.

אופן הגשת המנה

מניחים את פירה הקוסקוס בצלחת ועליו מניחים את הדג.

המתכון באדיבות יואב בר, שף מסעדת מאראבו

חומרים

200 גר' קוסקוס רגיל מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
4 יח' דג פילה דניס, 120 גר' כל פילה
3 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
כף שמן זית+ שמן זית לטיגון
50 גר' פרמזן
עלי בזיליקום
ציר דגים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
title-ornamentמתכונים נוספים של יואב ברtitle-ornament