אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
  2. את הפירות המיובשים חותכים לקוביות קטנות,קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים את יתר החומרים ומשהים במקרר למשך כ שעה לספיגת הטעמים.

בתאבון,
שף גיא פרץ

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה).
6 תאנים מיובשות.
6 מישמש מיובש.
2 כפות חמוציות מיובשות .
3 גבעולי בצל ירוק .
כף עלי נענע קצוצים.
כף גרעיני חמנייה קלויים.
2 כפות שמן זית כתית.
מיץ מלימון 1.
קורט מלח ופלפל שחור גרוס דק.

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament