וריאציה בשרית לסושי מנת אירוח מיוחדת, צבעונית וטעימה

 אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות ,מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
  2. פורסים את נתחי הסינטה למשטח ישר על נייר פרגמנט ,ממלאים במלית ויוצרים רול מאורך ,מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ,מקפיאים למשך כ שעה ,מטגנים על מחבת במעט שמן זית ,פורסים ומגישים על צלחת מאורכת מטפטים מעל סילאן ושברי פיסטוק גרוסים.

בתאבון,
שף גיא פרץ

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה)
400 גר סינטה מיושנת פרוסה בעובי 3 מ"מ
4 כפות פיסטוק קלוי גרוס
2 כפות סילאן
חצי כפית נענע קצוצה
רבע כפית גינגר כתוש
4 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
קורט קינמון
2 כפות שמן זית ועוד 3 לטיגון הרולים

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament