אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה, ומוסיפים לו את הכורכום.
  2. מכינים סלט מהאבוקדו, הבצל, הכוסברה, הלימון, ושמן הזית, המלח והפלפל.

בתאבון,
באדיבות השף תם קבלו, מסעדת Deca

חומרים

שקית קוסקוס, מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
1/2 כפית כורכום
2 אבוקדו, קצוץ גס
1/2 בצל סגול, קצוץ דק
צרור כוסברה, קצוצה
לימון
1 כף שמן זית איכותי
מלח ופלפל
2 עגבניות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 פלפל אדום (גמבה), קצוץ
100 גרם פילה סלמון טרי, נקי מעור ומעצמות, חתוך לפרוסות
1 צ'ילי, קצוץ (למי שאוהב)
title-ornamentמתכונים נוספים של תם קבלוtitle-ornament