אופן הכנה

  1. את הקוסקוס מניחים בקערה מערבבים עם מעט מלח ו2 כפות שמן זית מערבבים, יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים מערבבים ומכסים למשך 5 דקות
  2. את הלאפה חותכים לקוביות מוסיפים שמן זית ואופים בתנור למשך 4 דקות לייבוש ויצירת קרוטונים,מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד.
  3. מעטרים בכדורי לבנה ,ומפזרים מעל סומק וזעתר.

בתאבון,
שף גיא פרץ

 

חומרים

350 גר קוסקוס מחיטה מלאה(מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה)
4 עגבניות קצוצות דק ומסוננות
5 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
1 כף נענע קצוצה
5 גבעולי סלרי קצוצים עם העלים
5 צנוניות פרוסות דק
חצי בצל סגול קצוץ דק
2 כפות שמן זית
מיץ מלימון 1
מלח ופלפל שחור טחון טרי
רבע כפית סומק
12 כדורי לבנה בשמן זית
חצי כפית זעתר טחון
לאפה

title-ornamentמתכונים נוספים של גיא פרץtitle-ornament