אופן הכנה

  1. מרוקנים את הדלורית מגרעינים ואופים כ 15 דקות בחום של 200 מעלות עד שהדלורית רכה.
  2. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן
  3. מערבבים את הקוסקוס עם כל שאר מרכיבי המלית.
  4. ממלאים את חצאי הדלורית ומצפים במעט שקדייה מעורבבת עם מים
  5. אופים מספר דקות בחום בינוני.
  6. ניתן להגיש עם יוגורט.

בתאבון,
ד"ר רני פולק- הדסה אופטימל

 

 

חומרים ל-8 מנות (סידורי 2)

2 דלורית חתוכה לחצאים
175 גר' קוסקוס מלא
250 מ"ל מים רותחים
1 בצל קצוץ מטוגן קלות
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חופן גרעיני רימון
רבע תפוח מגורד
2 תאנים
קורט מוסקט, קינמון והל
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
4 כפות שקדייה
title-ornamentמתכונים נוספים של ד"ר רני פולקtitle-ornament